ΔΕΛΤΙΟ Τυπου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) στο πλαίσιο των Δράσεων της ΟΧΕ/ ΒΑΑ Δυτικής Αθήνας 2014-2020, με θέμα “Η συμβολή της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στην προώθηση δράσεων Ενεργητικής Ένταξης Ευάλωτων  Ομάδων – Υποδείγματα αντιπροσωπευτικών πρωτοβουλιών στην Δυτική Αθήνα)”.

H Ημερίδα υλοποιήθηκε, την Τρίτη 28/11/2023, στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου, με συμμετοχή στελεχών της κεντρικής διοίκησης, της αυτοδιοίκησης, οργανισμών και φορέων ΚΑΛΟ καθώς και στελεχών του ιδιωτικού τομέα.

Η Ημερίδα, ανέδειξε την προστιθέμενη κοινωνική αξία του Οικοσυστήματος ΚΑΛΟ, πρόβαλε πρωτοβουλίες που διαχειρίζονται επιτυχώς σύνθετες κοινωνικές ανάγκες, υποστηρίζοντας την ενσωμάτωση και την άρση των κοινωνικών ανισοτήτων και την προώθηση δράσεων Ενεργητικής Ένταξης Ευάλωτων Ομάδων.

Το υλικό της ημερίδας είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του έργου: https://www.youtube.com/watch?v=ftpAchpycc8

Περισσότερες Πληροφορίες για το έργο Ανάπτυξη Οικοσυστήματος Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ) στην Δυτική Αθήνα (Διαδημοτικό Δίκτυο “ΚΟΙΝΩΝΩ”)  μπορούν να αναζητηθούν: https://ekalowestathens.gr/

Μπορείτε να δείτε τις παρουσιάσεις επιλέγοντάς τες από τους παρακάτω συνδέσμους:

Παρουσίαση της κας Έλλης Δελατόλα

Εισήγηση του Δρ. Γαβριήλ Αμίτση

Εισήγηση του κου Αλέξανδρου Οικονόμου

Εισήγηση του κου Γεώργιου Θεοδοσίου

Εισήγηση του κου Κωνσταντίνου Καρρά

Εισήγηση του κου Γεώργιου Κολοφούση

Εισήγηση του κου Γιάννη Κονδράρου

Εισήγηση της κας Αριστέας Γκούτσιου

Ετικέτες:

Δεν επιτρέπονται τα σχόλια